Bungee Tugs van Tug-E-Nuff

Vriendelijker voor mens en dier

Elke Bungee Tug van Tug-E-Nuff heeft een elastiek verwerkt in het handvat. Hierdoor rekken de speeltjes mee als er druk op komt te staan. Dit biedt meerdere voordelen voor u en uw hond:

  • Minder spanning op uw schouders, nek, ellebogen en vingers
  • Minder spanning op de nek en schouders van uw hond
  • Minder vermoeiend voor u

De Bungee Tugs zijn dus vriendelijker voor mens en dier. Dit maakt ze bij uitstek geschikt tijdens lange trainingssessies, waarin u uw hond veelvuldig wilt belonen. Maar ook tijdens gewone spelletjes zijn de bungee tugs ideaal. Door het elastiek in het handvat zijn de speeltjes wel wat langer dan de tug toys. Dit zorgt ervoor dat ze wat lastiger in uw jas- of broekzak te stoppen zijn.

Bungee Tugs in verschillende materialen

De Bungee Tugs van Tug-E-Nuff zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Zo is er voor elke hond een geschikte bungee tug te vinden. Uiteraard worden ze geleverd in koe-, schaap-, konijn- en nepbontvariant. Maar er zijn ook bungee tugs met een bal te krijgen. En voor honden die gericht zijn op voer zijn de food bag bungee tugs ideaal. Ook in het aantal handvatten zit variatie: er is keuze tussen één of twee handvatten. Bij sommige trainingen bent u verplicht om het speeltje met twee handen vast te houden en dan biedt de laatste variant uitkomst. En natuurlijk zijn ook de bungee tugs in verschillende frisse kleuren te koop. Zo is er voor elke hond en baas wat wils!

De Tug-E-Nuff Bungee Tugs zijn onder andere te koop bij WOEFshop.