Tug-E-Nuff Dog Gear

Innovatieve hondenspeeltjes voor de sport

Tug-E-Nuff Dog Gear is een familiebedrijf uit Engeland. Het oorspronkelijke concept voor Tug-E-Nuff Dog Gear kwam voort uit de passie voor de hondensport. Het idee van de oprichters was om zeer motiverende speeltjes voor hun eigen honden te maken. Het succes van de speeltjes bleef op de hondenclub niet onopgemerkt en binnen korte tijd werd de eerste order geplaatst. Al snel kwamen er ook orders vanuit andere clubs. In Nederland zijn de speeltjes van Tug-E-Nuff Dog Gear onder andere te koop bij WOEFshop.

Uniek concept Tug-E-Nuff

De speeltjes van Tug-E-Nuff zijn ontworpen met de sport in gedachten. Ze hebben de eigenschappen van een kwalitatief speeltje, zoals beschreven door Kay Laurence (één van de meest vooraanstaande hondentrainers ter wereld):

  • Ze hebben elasticiteit en rek
  • Ze hebben een goed handvat
  • Ze hebben een duidelijke bijtrol
  • Ze zijn uitwasbaar

Dit zorgt ervoor dat Tug-E-Nuff hondenspeeltjes gebruiksvriendelijk zijn en zeer motiverend werken voor elke hond.
Die motivatie wordt bereikt doordat de speeltjes gemaakt zijn van echte dierenvacht. De vachten en huiden die hiervoor gebruikt worden, zijn restproducten uit de voedselindustrie. Maar ook als u liever geen speeltjes van echte dierenvacht heeft, kunt u terecht bij Tug-E-Nuff Dog Gear. Het innovatieve assortiment is namelijk heel uitgebreid.

Handgemaakt

Alle Tug-E-Nuff speeltjes worden met de hand gemaakt in het atelier in Engeland. Dit zorgt voor de beste kwaliteit. De speeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals koe, schaap, konijn en nepbont. Ook zijn er verschillende frisse kleuren te verkrijgen. Hierdoor is er voor elk wat wils.

Het assortiment van Tug-E-Nuff omvat ondermeer:

Tug-E-Nuff Skin Tug
skin tugs (ideaal om bij u te steken)

Tug-E-Nuff Bungee Tug
bungee tugs
 (met elastiek om uw gewrichten te ontlasten)

Tug-E-Nuff Ball Tug
ball tugs (met verschillende soorten ballen)

Tug-E-Nuff Food Bag Tug
food bag tugs (voor honden die meer gefocust zijn op voer).

Speeltjes van Tug-E-Nuff Dog Gear zijn in Nederland onder andere te koop bij WOEFshop.